havadurum

Kanada Heyeti'nden Vali Aktaş'a ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John Hogan'ı makamında ağırladı.

650
Çanakkale Kara Savaşlarına katılan Kanada Newfoundland Alayının Caribou Anıtı'nda düzenlenecek Anma törenine katılmak için Çanakkale'ye gelen; Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John Hogan ve beraberindeki heyet, Vali İlhami Aktaş' a nezaket ziyaretinde bulundular.

Valilik şeref defteri imzalandı

Vali İlhami Aktaş, tarafından karşılanan Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John Hogan, valilik şeref defterini imzaladı. Vali Aktaş, Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John Hogan ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, Kanada Newfoundland ve Labrodor Yerel Hükümeti Adalet ve Kamu Güvenliği Bakanı John Hogan'a ziyaretin anısına minyatür Şehitler Abidesi hediye etti.
(Nevin Yüksel)
Paylaş