Kale Grubu’nun Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri coşkuyla gerçekleşti

Kale Grubu’nun Geleneksel Seramik Bayramı’nın ilk günkü etkinlikleri; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılını dolduran çalışanlara ödüllerinin verilmesi ve ardından düzenlenen konser programıyla sona erdi.

943

İki gün sürecek olan Seramik Bayramı etkinliklerinin ilk gününde; Cuma namazı sonrası Sportif Etkinlikler Töreni, ardından Türkiye’nin tanınmış hocaları ve mevlithanları tarafından Kur'an-ı Kerim tilavetinin yapıldığı Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi, Seramik Bayramı’nın klasiği olan sünnet töreni ve son olarak 5, 10, 15, 20, 25. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırıldığı “Kıdem Ödül Töreni” ile devam eden program, halk oyunları ve konser ile tamamlandı.

27 Temmuz Cumartesi günü Kaleseramik Konferans Salonu'nda saat 09.45’te başlayacak olan Kale Grubu’nun 67’nci Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama programı, konuşmalar, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı çalışan Kıdem Ödül Töreni, Bayi Kıdem Ödül Töreni ve Slab Fabrikası 2. Hat Temel Atma Töreni & Kalesinterflex Fabrikası Tevsi Temel Atma Töreni ile devam edecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş