Kale Grubu kutlamaları sportif ödül töreni ile başladı

Çanakkale’nin ve Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Kale Grubu’nun “67'nci Kuruluş Yıldönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” kutlamaları, başarılı sporcuların ödüllendirildiği tören ile başladı.

1538

Çanakkale’nin ve Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Kale Grubu’nun “67'nci Kuruluş Yıldönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı”, fabrikalarda düzenlenen sportif etkinliklerde dereceye girenler için düzenlenen ödül töreni ile başladı.

Havuzbaşında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren başarılı sporculara ödülleri Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay başta olmak üzere Kaleseramik Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal ve fabrika müdürleri ile iş ortakları temsilcileri tarafından takdim edildi.

Ödül törenin ardından Kale Grubu’nun doğduğu topraklar olan Çan ilçesinde dededen toruna üç kuşağın sünnet olduğu Geleneksel Sünnet ve ünlü hocaların katılımı ile gerçekleşecek mevlidi şerif ve Kur'an-ı Kerim okunacak. Geleneksel Seramik Bayramı’nın ilk günü konser programı ile sona erecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş