KALE 1957 Sultanlar Liginde!

2146
Türkiye Voleybol Federasyonu aldığı kararla, bu sezon Kadınlar Voleybol 1.Lig Play-Off’da final grubuna yükselen Çan temsilcisi KALE 1957 ile birlikte aynı başarıyı gösteren Sarıyer Belediyespor (İstanbul), İlbank (Ankara) ve Kuzeyboru (Aksaray) takımlarının yeni sezonda Vestel Venus Sultanlar Liginde yer almasını öngördü. Karar, KALE 1957 kulübünde, Çan ilçesinde ve Çanakkale’de sevinçle karşılandı. Muhtemelen Eylül ayında başlayacak 2020-2021 sezonu Voleybol Sultanlar Liginde 16 takım mücadele verecek. KALE 1957’nin rakipleri arasında Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank ile Fenerbahçe gibi üst düzey Voleybol Kadın takımlarının yanında Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray ve Beşiktaş gibi güçlü ekipler de yer alacak.
 
Başkan Öz’den teşekkür
KALE 1957 Spor Kulübü ile gurur duyduklarını ifade eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz; "İlçemiz Çan adına güzel ve mutlu anlar tattıran, hafta sonlarını dört gözle bekleyerek, ailecek salonlara dolduran KALE’nin Sultanlarına, teknik ekibe sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
Maçlar nerede oynanacak ?
KALE 1957’nin Türkiye’nin en üst düzey Voleybol Ligi olan Vestel Venus Sultanlar Ligine yükselmesi, iç salonda oynanacak resmi maçların nerede yapılacağı sorusunu da gündeme getirdi. Kent spor severlerinin büyük bölümü, KALE 1957’nin iç salon müsabakalarını 1500 seyirci kapasiteli Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda oynamasını isterken, KALE 1957 Yönetiminin buna nasıl bakacağı konusu şimdilik gizemini koruyor.  
(Oya Koyuncu)
Paylaş