Kadir İnanır Öldü Mü? Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, Mart ayında İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Kadir İnanır’ın hayranları, Kadir İnanır’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’a ne oldu? İşte tüm detaylar…

976

24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır, hızla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Beynine pıhtı atması sonucu inme geçiren İnanır, hemen operasyon alındı ve tedbir amaçlı bir süre entübe edildi. Peki Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’ın yeğeninden açıklama geldi…

Kadir İnanır’a Ne Olmuştu?

Usta oyuncunun gördüğü tedavi olumlu sonuçlar verdi ve 27 Mart'ta ekstübe edilerek solunum cihazından çıkarıldı. İnanır, 1 Nisan'da yoğun bakımdan servise alındı ve burada bir süre daha tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Kadir İnanır'ın Hayatını Kaybettiği Haberine Yeğeninden Yalanlama Geldi

Kadir İnanır'ın taburcu edilmesinin ardından, usta oyuncunun hayatını kaybettiği yönünde yanlış bir haber yayıldı. Bu haberin hemen ardından, İnanır'ın yeğeni Levent İnanır bir açıklama yaparak Kadir İnanır'ın hayatta olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu.

Kadir İnanır Kimdir?

Kadir İnanır 15 Nisan 1949'da Fatsa'da doğmuştur. Türk sinemasının önemli isimlerinden İnanır, oyunculuk hayatına "foto-roman"lar ile başlamıştır. "Son Yedi Adım Sonra" adlı film ile sinemaya geçmiştir.

Kadir İnanır Filmleri

Kadir İnanır'ın önemli filmleri arasında, "Tatar Ramazan" başrollerini Türkan Şoray ile paylaştığı "Dönüş", "Selvi Boylum Al Yazmalım", Fatma Girik ile başrol oynadığı "Yılanların Öcü", Müjde Ar ile başrollerini paylaştığı "Ah Güzel İstanbul", Hale Soygazi ile başrollerini paylaştığı "Bir Yudum Sevgi" filmleri yer almaktadır.

Kadir İnanır, 2003 yapımlı sinema filmi "Gönderilmemis Mektuplar"da başrolü Türkan Şoray ile paylaştı. Türk Sineması'nın efsanevi ikilisi, 24 yıl aradan sonra bu film ile bir araya gelmiştir.

Ah Gardaşım(1991) ve Savcı(1992) filmlerinin yönetmenliğini yapmıştır.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş