havadurum

Kadir Güneş Kim? Demet Özdemir’in Sevgilisi Kadir Güneş Kimdir? İşte Merak Edilenler

Kadir Güneş kimdir? Demet Özdemir’in sevgilisi Kadir Güneş kimdir Son zamanlarda adı Demet Özdemir ile anılan Kadir Güneş, kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları…

5557

Demet Özdemir’in sevgilisi Kadir Güneş, tanınmış bir iş adamının oğlu, modacı bir kız kardeşin kardeşi ve ünlü isimlerle arkadaş olan bir sosyetik simadır. Peki, Kadir Güneş kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Kadir Güneş Kimdir?

Kadir Güneş, Türkiye’nin tanınmış iş insanlarından Metin Güneş’in oğlu, modacı Gülnur Güneş’in kardeşidir. Kadir Güneş, Ankara’da doğmuştur. Yaşı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kadir Güneş’in Mesleği Nedir?

Kadir Güneş, erken yaşta iş hayatına atılmıştır. Babasının sahibi olduğu inşaat şirketinde çalışmaya başlamış ve daha sonra şirket yönetiminde yer almıştır. Ayrıca, Kadir Güneş’in kendi işletmeleri de olduğu bilinmektedir. Mesleği hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte, ticari işletmeleri olduğu söylenmektedir.

Kadir Güneş’in Aşk Hayatı

Kadir Güneş’in aşk hayatı da oldukça renkli ve hareketlidir. Türkiye Kadir Güneş’in adını, ilk kez Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ile yaşadıkları olayda duydu. İkili, gittikleri bir mekanda yaşanan olayla ile gündeme gelmişlerdi.

Daha sonra, Kadir Güneş’in 2022 yılında ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı haberleri medyada yer almıştı. Ancak, ilişkileri kısa sürmüş ve sonrasında Kadir Güneş’in oyuncu Melisa Döngel ile birlikteliği gündeme gelmiştir.

Kadir Güneş’in adı son olarak oyuncu Demet Özdemir ile anılmıştır. İkili, 2023 yılının başında birlikte görüntülenmiş ve aşk iddialarını doğrulamıştır. Demet Özdemir, Kadir Güneş ile ilgili olarak, "Çok mutluyum, çok güzel bir ilişkim var. Kadir çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir sevgili. Onunla çok güzel vakit geçiriyorum" demiştir.

Kadir Güneş’in Sosyal Medya Hesapları

Kadir Güneş, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isimdir. Instagram’da 1,2 milyon, Twitter’da 35 bin, Facebook’ta ise 10 bin takipçisi vardır. Kadir Güneş, sosyal medya hesaplarında genellikle iş hayatı, seyahatleri, arkadaşları ve sevgilisi Demet Özdemir ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş