havadurum

Kadir Ezildi nişanlı mı? Kadir Ezildi evli mi, kimdir? İşte hayatı!

Kadir Ezildi nişanlı mı? En Hamarat Benim’in sunucusu Kadir Ezildi’nin aşk hayatı merak konusu oldu. Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olan Kadir Ezildi, parmağındaki alyansla ilgili iddialara yanıt verdi. İşte, Kadir Ezildi hakkında bilinmesi gerekenler!

26624

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu ve sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, son günlerde parmağındaki alyans nedeniyle gündemde. Kadir Ezildi’nin nişanlandığına dair iddialar sosyal medyada yayıldı. Peki, Kadir Ezildi nişanlı mı? Kadir Ezildi evli mi, kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Kadir Ezildi’nin hayatı, mesleği, hobileri ve ailesi hakkında neler biliyoruz? İşte, Kadir Ezildi hakkında bilinmesi gerekenler!

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 yılında Konya’da doğdu. Aslen Sivaslı olan yarışmacının anne tarafı Bayburtlu’dur. Üniversitede sosyoloji ve psikoloji eğitimi alan Polat, aynı zamanda aile danışmanlığı üzerine de eğitim gördüğünü belirtiyor. Yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

Kadir Ezildi, boks ve Muay Thai ile ilgileniyor ve kitap okumayı çok seviyor. Ayrıca motosiklet tutkusu olduğunu da söylüyor. Geleneksel Türk mutfağında iddialı olduğunu belirten Polat, yarışmada kirazlı mantı yaparak ana kadroya girmeyi başarmıştı.

Kadir Ezildi nişanlı mı?

Kadir Ezildi’nin nişanlı olduğuna dair iddialar, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda parmağındaki alyansın görülmesinden sonra ortaya çıktı. Ancak Kadir Ezildi, bu iddiaları yalanladı ve yüzüğün kendisine ait olmadığını açıkladı. Kadir Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yüzüğümü çok soruyorsunuz. Yardım yayınında görenler olmuş. Bacımın evlilik yüzüğü. Kısmetliydi taktım hayırlı kısmetlerim olsun."

Kadir Ezildi’nin bacım dediği kişinin ise, geçtiğimiz aylarda vefat eden anneannesi olduğu anlaşıldı.

Paylaş