Kaan Ayhan: "Şampiyonlar Ligi’ni garantilemek için hazırız"

Galatasaray’ın savunma oyuncusu Kaan Ayhan, Young Boys ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ikinci ayak maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Sezonun en önemli maçına çıkacağız" diyerek hem taraftarları hem de takım arkadaşlarını motive etti.

324

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nun ikinci ayak maçında Young Boys'u ağırlamaya hazırlanıyor. Mücadele öncesinde basın toplantısında konuşan savunma oyuncusu Kaan Ayhan, hem kendi sağlık durumu hem de takımın hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan, "Şampiyonlar Ligi'ni garantileyip taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" diyerek takımın yüksek motivasyonunu vurguladı.

"Şampiyonlar Ligi atmosferini yaşamak ve yaşatmak istiyoruz"

Kaan’ın açıklamaları şu şekilde; “Öncelikle hoş geldiniz. Play-off’un ikinci maçında Şampiyonlar Ligi’ni garantileyip inşallah hem futbolumuzla hem de skorla taraftarımızı mutlu edip bu sene de Şampiyonlar Ligi atmosferini yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bunun için de hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah elimizden geldiği kadar güzel bir performans sergileriz. Hak ettiğimiz yerde Şampiyonlar Ligi’nde yer alırız” dedi.

"Çok hazır durumdayım"

Bu hafta çok hazırım diyen Ayhan; “Sağlık durumumda şu an hiçbir sıkıntı yok. Sezon başındaki ilk maçtan önce idmanda küçük bir kaza geçirdim. Onun haricinde sağlık durumumda hiçbir sıkıntı yok. Hatta çok hazır bir durumdayım. O yüzden bugünkü maçı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

“Sezonun en önemli maçına çıkacağız”

Kaan Ayhan; “Son senelerde özellikle kırdığımız rekorlarla birlikte tabii ki bir beklenti oluştu tüm camiada. Takım içinde de Mertens, Icardi gibi oyuncular bile belki böyle bir rekoru hiç yaşamamıştı. Biz de bu işin içine dahiliz. O yüzden belli beklentiler kurduk. Özellikle taraftarımız haklı olarak bizden bunu bekliyor. Beşiktaş maçı çok geride kaldı. Geçen sezonun şampiyonu ile geçen sezonun kupa kaldıran takımı eşleşti. Aslında ben biraz şu yönden bakıyorum, o geçen sezonun kupası. Bu sezon aslında Hatay maçıyla birlikte başladı bizim için. İlk ayak maçında istediğimiz skora ulaşamadık. Bu seviyede beklentileri biz bu seviyelere kaldırdık. Bunlar olabilecek şeyler. İnşallah bu maç olmaz. Yarın belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bu önemi tüm takım arkadaşlarım da biliyordur, anlamıştır. Ona göre de bugün cevabını sahada vereceğiz.”

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş