havadurum

Jonathan Majors Hakkında Her Şey: Kimdir, Kaç Yaşında, Filmleri Neler, Neden Kovuldu?

Jonathan Majors, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Amerikalı bir oyuncudur. Peki, Jonathan Majors kimdir, kaç yaşında, filmleri neler, neden kovuldu? İşte, Jonathan Majors hakkında merak edilenler…

1246

Jonathan Majors, Amerikalı bir oyuncu olarak tanınmaktadır. Ancak 2023 yılında bir kadına saldırdığı iddiasıyla tutuklanması, kariyerini ve hayatını altüst etmiştir. Peki, Jonathan Majors kimdir, kaç yaşında, filmleri neler, neden kovuldu? İşte, Jonathan Majors hakkında merak edilenler.

Jonathan Majors Kimdir?

Jonathan Majors, 7 Eylül 1989’da Kaliforniya’da doğmuştur. Babası ABD Hava Kuvvetleri’nde görevli olduğu için çocukluğu Teksas’ın çeşitli şehirlerinde geçmiştir. Zor bir hayatı olan Majors, tiyatro ile ilgilenerek kendine bir çıkış yolu bulmuştur.

Majors, University of North Carolina School of the Arts’ta lisans, Yale School of Drama’da yüksek lisans eğitimi almıştır. 2017 yılında “Hostiles” adlı filmde oynayarak sinema dünyasına giriş yapmıştır. Ancak asıl çıkışını 2019 yılında “The Last Black Man in San Francisco” filmi ile yapmıştır. Bu filmdeki performansı ile eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Jonathan Majors Kaç Yaşında?

Jonathan Majors, 2023 yılı itibariyle 34 yaşındadır.

Jonathan Majors Filmleri Neler?

Jonathan Majors, kariyeri boyunca birçok film ve dizide rol almıştır. İşte, Jonathan Majors’ın başlıca filmleri:

  • Hostiles (2017)
  • The Last Black Man in San Francisco (2019)
  • Da 5 Bloods (2020)
  • Lovecraft Country (2020)
  • The Harder They Fall (2021)
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022)
  • Devotion (2022)
  • Creed III (2023)

Jonathan Majors Neden Kovuldu?

Jonathan Majors, 2023 yılında büyük bir skandala imza atmıştır. Majors, 25 Mart 2023’te New York’ta bir kadına saldırdığı gerekçesiyle tutuklanmıştır. Kadının başından ve boynundan yaralandığı, Majors’ın ise saldırı, boğma ve taciz suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığı belirtilmiştir. Ancak Majors'ın hayatı şimdi tamamen değişiyor, projeleri iptal ediliyor. Çünkü jüri, 34 yaşındaki Marvel yıldızını bir üçüncü derece saldırı ve bir taciz suçundan suçlu buldu, ancak başka bir saldırı ve bir ağırlaştırılmış taciz suçundan beraat ettirdi.

(Haber Merkezi)

Paylaş