Jonas Svensson; "3 puan aldığımız için mutluyuz"

Jonas Svensson, Net Global Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sezonun iyi başlangıcına rağmen karşılaşmanın zorlu geçtiğini belirten Svensson, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ancak performanslarını daha da geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

328

Jonas Svensson, sezonun iyi başlangıcına rağmen, takımının son karşılaşmada zorluk yaşadığını ve rakiplerinin defansif oyununa karşı mücadele ettiğini belirtti. Svensson, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını vurgularken, performanslarının daha iyi olabileceğini de ifade etti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'ün tecrübesinin önemine dikkat çeken Svensson, hocanın farklı taktiklerle takımını yönlendirdiğini ve bu durumun kendileri için avantaj sağladığını söyledi.

Net Global Sivasspor maçı hakkında bir açıklama yapan Jonas Svensson; “İyi başladığımız sezonda bugün 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bugün biraz zordu. Zorlandığımız zamanlar oldu. Rakibimiz çok defansif bir oyun oynadı. Önemli olan kazanmaktı ve 3 puanı almaktı. Daha iyi olmamız gerekiyor. Bugün daha iyi olabilirdik. Gelişmek zorundayız, kendimizi geliştirmek zorundayız. Giovanni van Bronckhorst çok iyi bir Teknik Direktör. Zaten bek olarak büyük tecrübesi var. Bu anlamda da bizi iyi kullanıyor. Hocamız rakibe göre farklı taktikler deniyor” ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş