havadurum

İYİ Parti Heyeti, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İYİ Parti Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkan Adayı ve Merkez İlçe Başkanı'nı ağırlayarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

717

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İYİ Parti heyetiyle bir araya gelerek, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ve Merkez İlçe Başkanı Emirhan Şahbaz ile sohbet etti.

Karşılıklı Görüş ve Sohbet

Vali Aktaş, görüşmede İYİ Parti heyetiyle bir süre sohbet ederek, şehirdeki güncel konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Vali Aktaş'tan İYİ Parti Heyetine Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, İYİ Parti heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İYİ Parti Heyeti Çalışmalarını Paylaştı

İYİ Parti heyeti, Vali Aktaş'a parti çalışmaları hakkında bilgi vererek, şehirdeki projeler ve hedefler konusunda görüşlerini paylaştı.

İşbirliği ve Diyalog Vurgusu

Görüşme, taraflar arasında işbirliği ve diyalog vurgusuyla sona erdi. Vali Aktaş, ilerleyen süreçte şehir için olumlu adımların atılması konusundaki işbirliği temennisini iletti.

(Erhan Taylan)

Paylaş