havadurum

İYİ Parti’den tam kadro Bayramiç çıkarması

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ile parti teşkilatı Bayramiç’e tam kadro çıkarma yaparak, İYİ Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Özgür Acar’ın seçim çalışmalarına destek verdi.

714

İYİ Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, kapalı pazaryerinde pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Seçim çalışmalarına önce bağımsız aday olarak başlayan, sonrasında ise İYİ Parti saflarına katılan İYİ Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, ilçedeki temaslarını hız kesmeden sürdürüyor.

Acar son olarak, kapalı pazaryerinde pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Acar, göreve seçilmeleri halinde her koşul ve şartta pazarcı esnafının yanında olacaklarını dile getirdi.

Acar, “Çanakkale’nin incisi Bayramiç’imizde bugün pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarına kulak verip, fikirlerini dinledik. Biz de çözüm önerilerimizi kendileriyle paylaştık. Allah nasip eder de seçimlerden alnımızın akıyla çıkarsak, pazarcı esnafımızın daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Acar’a pazaryeri ziyaretlerinde İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve partililer eşlik etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş