havadurum

İYİ Parti ÇTB’yi ziyarette bulundu

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ile beraberindeki heyet Çanakkale Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

907

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve beraberindekiler tarafından ÇTB’ye gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül ve Genel Sekreter Sevcan Elver’i ev sahipliği yaptı. İYİ Parti Heyetinden Belediye Meclis Üyesi Didem Güner, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Emirhan Şahbaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Pelin Turhan Erkan, Merkez İlçe Yöneticileri Tolga Han ve Kutluhan Kocabaş yer aldı.

“Bizim isteğimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktır”

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt’a ziyaretleri için teşekkürlerini sunarak başarılar diledi. Projelerin yarıştığı bir seçim dönemi olmasını dileyen Abdullah Deniz, tarımı ve ticareti geliştirecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Başkan Deniz; “Ticaret Borsası olarak tüm partilerimize eşit mesafedeyiz. Bu ziyaretlerle, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde problemlerin tespiti ve çözümü noktasında Belediye Başkanı adaylarından projelerini ayrıntılı öğrenme fırsatı yakalıyoruz. Burak Kardeşimizi de uzun yıllardan beri tanıyoruz. Bizim yerel yönetimlerden isteğimiz Çanakkale’yi ilgilendiren tüm konularda, sorun ve sıkıntılarının çözüm aşamasında birlik ve beraberlik içinde çalışmaktır. Kazananın Çanakkale olmasını diliyor, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt’a seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kunt projelerinden bahsetti

Çanakkale ile ilgili projelerini paylaşan Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, projeleri hakkında bilgi verdi.

Uz; “Çanakkale’yi iyi belediyecilik ile tanıştırmak için buradayız”

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz Ticaret Borsası’na konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çanakkale’mizi ‘iyi’ belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak adına genç belediye başkan adayımız Burak Kunt ile sizleri ziyaret etmek için buradayız. Çanakkale Ticaret Borsası İlimiz ekonomisinin önemli aktörlerinden biri. Bu bağlamda sizlerin destekleri bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Birol Çetin ise İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ile beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi.

(Esra Güller)

Paylaş