İYİ Parti Çanakkale heyetinden Lapseki’ye ziyaret

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve beraberindeki heyet, Lapseki Belediyesini ziyaret etti.

625

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve eşi Füsun Dikmen Uz, İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yakup Uzun, İYİ Parti Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Sevimser Naldöken, önceki dönem İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Didem Güner ve partinin kadın üyeleri Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk’ü makamında ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç İş de ziyarette hazır bulundu.

UZ’A LAPSEKİSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

İYİ Parti heyetinin ziyaretinde ayrıca Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’a Lapsekispor kulübü forması da hediye edildi. Lapsekispor yöneticileri, Milletvekili Uz ve Başkan Öztürk ile yeni sezon hazırlıkları ve kulüp çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz şunları söyledi:

"Çanakkale Kadın kollarımızla birlikte belediye başkanımız Atilla Öztürk, belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanımız, lapseki kadın kollarımız, il genel meclis üyemizi ziyaret ettik. Bu güzel aile toplantısı için başkanımıza teşekkür ederiz."

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş