havadurum

İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş, liderlik yarışında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Maçın tüm detayları, muhtemel 11’ler, son maçlardaki performanslar, tarihi rekabet ve daha fazlası bu haberde…

686

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının açılmaması için sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. İstanbulspor ise küme düşme hattının 8 puan gerisinde ve ligde kalma umutlarını sürdürmek için mücadele ediyor.

İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor-Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İstanbulspor-Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler

Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos, ceza sınırında bulunan 8 oyuncunun fazlalığı nedeniyle İstanbulspor maçında ilk 11’de değişikliğe gidebilir. Portekizli çalıştırıcının, ligin 28. haftasında Galatasaray ile Tüpraş Stadı’nda oynayacakları derbiyi düşünerek bazı oyuncuları yedeğe çekmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takımda 3 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek. Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, kadroda yer alamayacak.

İstanbulspor’da ise teknik direktör Osman Zeki Korkmaz’ın, son oynanan Kayserispor maçının ilk 11’inde değişiklik yapması beklenmiyor. Sarı-siyahlı takımın cezası nedeniyle 3 puanı silindi.

İstanbulspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri şöyle:

İstanbulspor: Volkan Babacan, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Berkay Samancı, Onur Ergün, Muhammed Gönülaçar, Muhammet Reis, Muhammed Enes Durmuş, Emre Güral, Erkan Zengin, Leandro Kappel

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Omar Colley, Joe Worrall, Arthur Masuaku, Almoatasem Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İstanbulspor-Beşiktaş maçı son maçlardaki performanslar

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada mağlup olmadı ve kalesini gole kapattı. Ligin son 3 haftasında Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor’u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Kayserispor ile de 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, İstanbulspor’u yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkarmaya çalışacak.

İstanbulspor ise Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Sarı-siyahlılar, son olarak Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. İstanbulspor, ligdeki son galibiyetini 23. haftada Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek aldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş