havadurum

İskenderoğlu, seçim çalışmalarına start verdi

Çanakkale’de Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına giriş yaptı. İskenderoğlu, ilk hafta içinde kurum, STK ve teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdi, şehit aileleri, esnaflar ve muhtarlarla bir araya geldi.

1198

İskenderoğlu, AK Parti ve MHP yönetimleriyle birlikte, Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret ederek, Çanakkale’de yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Çanakkale’deki Şehit Aileleri Dernek Başkanlarıyla birlikte Şehitlikleri ziyaret eden İskenderoğlu, ilk buluşmasını da şehit aileleriyle yaptı. Çanakkale’de yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla bir araya gelen İskenderoğlu, çalışmanın startını da vermiş oldu.

İskenderoğlu, Cumhur İttifakı ortaklarıyla birlikte Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünal Özcan ve Oda Başkanlarını ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi, sorunların çözümüne ilişkin talep ve önerilerini aldı. Son olarak Çanakkale Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen İskenderoğlu, mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

İskenderoğlu, yıllardır biriken sorunları bir an önce gidererek yeni projelerle Çanakkalelileri buluşturacaklarını da söyledi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş