“İşçilere 30 bin TL promosyon tutarı neden ödenmiyor?”

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Çanakkale İl Başkanı Seçkin Yörük, banka promosyonlarına ilişkin, "Yılan hikayesine dönen banka promosyon ihalesi” dedi.

2941

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Çanakkale İl Başkanı Seçkin Yörük, banka promosyonlarına ilişkin açıklamada bulundu. Yörük, “28 Mayıs 2024 tarihinde Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde sürekli işçiler için yapılan Banka promosyon ihalesi hepimizin bildiği gibi 36 aylığına yapılmıştı ve Ak Bank en yüksek teklifi vererek 30 bin TL ile sonuçlanmıştı. İhale tüm işçilerde büyük bir memnuniyet oluşturmuştu. Fakat yapılan ihale sonrası promosyon ödemesi olan 30 bin TL, 28 Mayıs’tan bugüne henüz işçilere ödemesi yapılmadı” dedi.

“Promosyon tutarı neden ödenmiyor?”

Yörük, “Ak Bank yetkilileri kapı duvar olmuş durumda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü randevu dahi vermemekte. İhale sonrası Ak Bank ile hangi pazarlıklar yapıldı? Şahsi çıkarlar mı işin içine girdi? Ak Bank’tan ne istendi? Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan? Buradan Ak Bank yetkililerine ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine açıkça soruyorum Promosyon şahsi çıkarlarınız doğrultusunda mı ödenmiyor? İhale süreci ile alakalı neden kimseye bilgi vermiyorsunuz? İşçilerin Promosyonlarını ne zaman yatırtmayı düşünüyorsunuz” diye sordu.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş