havadurum

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? İşte Genç Oyuncunun Hayatı, Kariyeri ve Aşkı!

Aşk 101 dizisindeki performansıyla yıldızı parlayan İpek Filiz Yazıcı, kariyeri, hayatı ve özel yaşamıyla çok merak ediliyor. Peki, İpek Filiz Yazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, İpek Filiz Yazıcı hakkında bilmeniz gerekenler…

1055

İpek Filiz Yazıcı, son yıllarda Türk televizyon ve sinema dünyasında adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. Aşk 101 dizisindeki performansıyla yıldızı parlayan Yazıcı, kariyeri, hayatı ve özel yaşamıyla çok merak ediliyor. Peki, İpek Filiz Yazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, İpek Filiz Yazıcı hakkında bilmeniz gerekenler…

İpek Filiz Yazıcı’nın Hayatı

İpek Filiz Yazıcı, 6 Ekim 2001’de İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trabzon, Of’lu olan Yazıcı, eğitim hayatına Bakırköy’de başladı. Marmara Üniversitesi’nde Basın Teknolojileri bölümünü kazandı. Oyunculuk kariyerine ise 2016 yılında Babam ve Ailesi dizisiyle adım attı.

İpek Filiz Yazıcı’nın Kariyeri

İpek Filiz Yazıcı, oyunculuk kariyerinde birçok başarılı projede yer aldı. 2017’de Kayıtdışı dizisinde Tuğba Ateş karakterine, 2018’de Elimi Bırakma dizisinde de Ceyda karakterine hayat verdi. Ancak adını geniş kitlelere duyuran proje, 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi oldu. Bu dizide Işık karakterini canlandıran Yazıcı, hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Aşk 101 dizisiyle birçok ödüle layık görülen Yazıcı, 2022 yılında vizyona giren UFO filminde de başarılı bir performans sergiledi. Ayrıca oyunculuğunun yanı sıra modellik de yapan Yazıcı, 22 yaşında olmasına rağmen Türk dizi ve film sektörünün gelecek vadeden yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor.

İpek Filiz Yazıcı’nın Özel Yaşamı

İpek Filiz Yazıcı, hayatını şarkıcı Ufuk Beydemir ile birleştirdi. İki yıl boyunca ilişki yaşayan çift, 2022 yılında Roma’da dünyaevine girdi. Sosyal medyayı çok yönlü ve aktif bir şekilde kullanan Yazıcı, hayatına dair anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Instagram’da 4 milyondan fazla takipçisi bulunan Yazıcı, eşiyle keyifli anlarını sık sık sevenleriyle paylaşıyor.

İpek Filiz Yazıcı Hakkında Merak Edilenler

  • İpek Filiz Yazıcı’nın boyu 1.65, kilosu 50’dir.
  • İpek Filiz Yazıcı’nın burcu Terazi’dir.
  • İpek Filiz Yazıcı’nın en sevdiği renk pembe, en sevdiği yemek ise mantıdır.
  • İpek Filiz Yazıcı’nın hayran olduğu oyuncular arasında Angelina Jolie, Emma Watson ve Cem Yılmaz vardır.
  • İpek Filiz Yazıcı’nın en sevdiği film Harry Potter serisidir.
  • İpek Filiz Yazıcı’nın en sevdiği şarkıcı ise eşi Ufuk Beydemir’dir.
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş