havadurum

İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü

Cumhuriyet'in100. yıl dönümünde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve partililer İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyor.

695
Cumhuriyet'in100. yıl dönemine yaklaşırken, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde gerçekleştirilen İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü, büyük bir heyecan ve coşkuyla devam ediyor. Bu zorlu yolculuk, 28 Ağustos'ta İnebolu'da başladı ve 10 Eylül'de Anıtkabir'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etmek üzere sona erecek.

Çanakkale'den Gelen Destek

28-29 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'yi temsilen katılan Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Mecu, "Bir asır önce Türk askerleri ve halkı bu yolu aşarak kurtuluş hedefine ulaştı. Şimdi, bir asır sonrasında Cumhuriyet'imizi yaşatmak ve korumak için bu yürüyüşte bulunuyoruz" dedi. Aynı şekilde yürüyüşte Çanakkale halkını temsil eden Zafer Partisi Çanakkale Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dinler, annelerin top mermilerinin üzerini örten battaniyelerle büyük fedakarlıklar yaparak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduklarını hatırlatarak, "Şimdi sıra bizde. Cumhuriyetimize sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.

"Gururla Türklüğümüzü Savunuyoruz"

Zafer Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Kenan Kurum, "Türk olduğumuzu gururla söylüyor, tarihimize ve memleketimize sahip çıkıyoruz" dedi.

"Hepimizi İnebolu'dan Ankara'ya Zafer Yürüyüşü'ne Katılmaya Davet Ediyoruz"


Zafer Partisi Biga İlçe Başkanı Muharrem Maral ise, "Türk olmaktan gurur duyan herkesi İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'ne ve Zafer Partisi'ne katılmaya davet ediyoruz. Bu ülke bizim. Başka Türkiye yok!" çağrısında bulundu.
(Esra Güller)

Paylaş