havadurum

İnci Taneleri 2. Bölüm Ne Zaman? Yeni Bölümde Neler Olacak? Yılmaz Erdoğan’ın Sırrı Ortaya Çıkıyor!

İnci Taneleri dizisinin ikinci bölümü Perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümünde Azem’in eşini öldürdüğü iddiasıyla hapse girdiği ve yıllar sonra çıktığında hayatını yeniden kurmaya çalıştığı görülmüştü. İkinci bölümde ise Azem’in geçmişinde sakladığı büyük bir sır ortaya çıkacak. Peki Azem’in sırrı ne? Dilber ile arasında neler yaşanacak? İşte İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı ve detayları.

2939

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaristliğini hem de oyunculuğunu üstlendiği dizide, Azem Yücedağ adlı bir edebiyat öğretmeninin dramatik hikayesi anlatılıyor. Azem, eşini öldürdüğü iddiasıyla hapse giriyor ve yıllar sonra çıktığında hayatını yeniden kurmaya çalışıyor. Ancak Azem’in geçmişinde sakladığı büyük bir sır, ikinci bölümde ortaya çıkacak ve her şeyi değiştirecek.

Azem’in Sırrı Ne?

İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünde, Azem’in eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı ve hapse girdiği görülmüştü. Azem, eşinin ölümüne sebep olan kişinin kendisi olmadığını, aslında bir kaza olduğunu söylese de kimse ona inanmamıştı. Azem, hapisten çıktıktan sonra kolyesinden kopan ve etrafa savrulan inci tanelerini yani evlatlarını bir araya getirmeye çalışıyor. Ancak Azem’in geçmişinde sakladığı büyük bir sır, ikinci bölümde ortaya çıkacak. Azem, aslında eşinin ölümüne sebep olan kişinin kim olduğunu biliyor. Ancak bunu kimseye söyleyemiyor. Çünkü bu kişi, Azem’in hayatında çok önemli bir yere sahip. Peki Azem’in sırrı ne? Bu kişi kim? Azem, bu sırrı ne kadar saklayabilecek?

Dilber ile Arasında Neler Yaşanacak?

İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünde, Azem’in hapisten çıktıktan sonra karşılaştığı ilk kişi Dilber olmuştu. Dilber, bir pavyon şarkıcısı olarak hayatını sürdüren güzel ve cesur bir kadındı. Azem, Dilber’i ilk gördüğü anda etkilenmişti. Dilber de Azem’e karşı ilgi duymuştu. Ancak Dilber, Azem’in eşini öldürdüğü iddiasıyla hapse girdiğini öğrenince şaşırmıştı. Dilber, Azem’e inanmak istese de, onun geçmişiyle ilgili şüpheleri vardı. İkinci bölümde, Dilber ve Azem arasında neler yaşanacak? Dilber, Azem’in sırrını öğrenebilecek mi? Dilber ve Azem, birbirlerine güvenebilecekler mi?

(HABER MERKEZİ)
Paylaş