havadurum

İmamoğlu'nun Mal Varlığını açıkladı: Listede Çanakkale’de Var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

857

Yerel seçimler öncesinde, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, mal varlığını detaylı bir şekilde açıkladı. İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun sahip oldukları taşınır ve taşınmaz varlıkları, takıları ve banka hesapları hakkında bilgi verildi.

Ekrem İmamoğlu'nun Mal Varlığı

İmamoğlu'nun mal varlığı arasında Beylikdüzü'nde bulunan 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece'de 2 dükkan, Beylikdüzü'nde 2 arsa, Çanakkale'de bir ev, Balıkesir'de bir arsa, Trabzon'da bir ofis ve dükkan, Çanakkale'de bir tarla, Balıkesir'de bir arsa yer alıyor.

Eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun Mal Varlığı

Eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığında ise Beylikdüzü'nde bir arsa ve dükkan, Muğla'da bir mesken, Trabzon'da kargir bir ev ve arsa ile Trabzon'da bir tarla bulunuyor.

Detaylar

Ayrıca, Dilek Kaya İmamoğlu'nun 2013 yılında alınan 'Wolsvagen' marka bir JİP'i olduğu belirtildi. Ekrem İmamoğlu'nun ise 2008 yılında alınan 8 bin TL değerinde bir silahı bulunuyor.

Banka Hesapları

Ekrem İmamoğlu'nun banka hesaplarında 8 milyon 166 bin 645 TL ile 562 bin TL arasında para bulunurken, eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun bir banka hesabında 395 bin 737 dolar ve diğer banka hesabında 52 gram altını mevcut.

Altın ve Mücevherat Sahipleri

Dilek Kaya İmamoğlu'nun ayrıca, 8 adet 279 bin 584 TL değerinde pırlanta seti, 35 adet 204 bin TL değerinde altın bilezik, 68 adet 92 bin TL değerinde cumhuriyet ve tam altın, ve 227 bin TL değerinde muhtelif altını bulunmaktadır.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş