havadurum

İlker Karagöz Neden Yok? FOX TV Çalar Saat İlker Karagöz Nerede?

FOX TV’nin sabah haber programı Çalar Saat’in sunucusu İlker Karagöz, bir süredir ekranda görünmüyor. Karagöz’ün programdan ayrıldığı ya da başka bir kanala transfer olduğu iddiaları ortaya atıldı. Ancak gerçek çok farklıydı. İlker Karagöz, neden yok olduğunu kendisi açıkladı. İşte detaylar…

3133

FOX TV’de sabah haberlerini sunan İlker Karagöz’ün neden ekranda olmadığı merak konusu oldu. Karagöz’ün programdan ayrıldığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki, İlker Karagöz neden yok? FOX TV’den ayrıldı mı? İşte detaylar…

İlker Karagöz neden yok? FOX TV’den ayrıldı mı?

FOX TV’nin sevilen sabah haber programı Çalar Saat’in sunucusu İlker Karagöz, bir süredir ekranda görünmüyor. Karagöz’ün programdan ayrıldığı ya da başka bir kanala transfer olduğu iddiaları ortaya atıldı. Ancak gerçek çok farklıydı. İlker Karagöz, neden yok olduğunu kendisi açıkladı.

İlker Karagöz tatilde mi?

İlker Karagöz, 26 Ocak 2024 Cuma günü yaptığı son yayında, önümüzdeki hafta bir sömestr kaçamağı yapacağını ve programda olmayacağını duyurmuştu. Karagöz, çocuklarıyla birlikte Antalya’ya gitti ve tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Karagöz’ün 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden ekrana dönmesi bekleniyor.

İlker Karagöz kimdir?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980’de Muş’ta doğdu. Aslen Çanakkaleli olan Karagöz, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine 2001 yılında ATV’de staj yaparak başlayan Karagöz, 2007 yılında FOX TV’ye geçti. Burada muhabirlik, editörlük ve sunuculuk gibi çeşitli görevler üstlendi. 2017 yılında İsmail Küçükkaya’nın yerine Çalar Saat programının sunuculuğuna getirildi. Haber sektöründe çalışan Damla Ünler Karagöz ile evli olan İlker Karagöz’ün Can ve Deniz adında iki çocuğu var.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş