havadurum

İlker Ayrık öldü mü? Sosyal medyada dolaşan iddiaların gerçek yüzü!

İlker Ayrık öldü mü? İlker Ayrık’ın sağlık durumu nasıl? Seksenler dizisi ve Çakallarla Dans film serisiyle tanınan ünlü sanatçısı İlker Ayrık’ın son durumu haberimizin detaylarında…

459365

Seksenler dizisi ve Çakallarla Dans film serisiyle tanınan ünlü oyuncu İlker Ayrık, sosyal medyada öldüğüne dair iddialarla gündeme geldi. Peki İlker Ayrık öldü mü? İlker Ayrık’ın sağlık durumu nasıl? İşte İlker Ayrık hakkında merak edilenler!

İlker Ayrık öldü mü?

İlker Ayrık’ın hayranları, sosyal medyada dolaşan ölüm haberlerine inanmak istemedi. Ancak gerçek çok daha sevindiriciydi. İlker Ayrık, yaşadığı bilinmektedir. Ünlü oyuncunun öldüğü iddiaları sosyal medyada dolaşsa da bilginin asılsız olduğu öğrenildi. İlker Ayrık tarafından da kişisel olarak resmi bir açıklama yapılmamıştır. İlker Ayrık’ın sunuculuk yaptığı “Gerçekler Acıdır” programının sosyal medya hesabından yeni bölüm fragmanı yayınlanması ile İlker Ayrık hayranları derin bir nefes aldı.

İlker Ayrık’ın sağlık durumu nasıl?

İlker Ayrık, 2020 yılında yüksek ateş rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurdu ve doktorlar tarafından zatürre şüphesiyle tedavi altına alındı. Sonrasında doktorlar, ünlü oyuncunun tamamen sağlığına kavuştuğunu açıkladı. İlker Ayrık, son Instagram paylaşımını 17 Temmuz 2021’de yaptı ve bir hayli zayıfladığı görüldü. Ancak bu durumun sağlık sorunuyla ilgili olmadığı, oyuncunun yeni bir projeye hazırlandığı söylendi.

İlker Ayrık kimdir? Nerede doğdu? Nerede okudu?

İlker Ayrık, 16 Ekim 1979 tarihinde Balıkesir’de doğdu. Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından Arnavut’tur. Henüz 9 yaşındayken babasını kaybetti. Lisedeyken mühendis olma hayali kurduğunu fakat okulda sahneye çıktığı bir tiyatro oyunu sonrası bu hayalinden vazgeçip tiyatrocu olmaya karar verdiğini belirtti. 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Okulu bitirdikten sonra 6 sene Müjdat Gezen’in asistanlığını yaptı. Okuldan mezun olduktan sonra MSM Oyuncuları, Müjdat Gezen Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Kent Oyuncuları ile birlikte çalışan İlker Ayrık, 2005 yılında Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro’yu kurdu. Çakallarla Dans film serisindeki “Muhasebeci Servet” rolüyle tanınmıştır. 2012-2022 yılları arasında TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisinde “Çağatay” karakterini canlandırdı. 2009 yılında ortaokul arkadaşı Sanem Ayrık ile evlendi, bu evliliğinden “Ferit” ve “Yaman” isminde 2 çocuğu dünyaya geldi. İlker Ayrık, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra televizyon ve sinema oyunculuğu da yapmaktadır. Birçok televizyon programında sunuculuk ve oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, 2013 yılında “İlker Ayrık’la 100 Numara” adlı televizyon programını sunmuştur.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş