ILCA ve 420 hazırlık kampları başarıyla tamamlandı

Yelken Sporcularımızla İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde gerçekleştirdiğimiz ILCA ve 420 hazırlık kampları başarıyla tamamlandı.

431

İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde Yelken branşı sporcularımız ile farklı tarihlerde ve sınıflarla düzenlediğimiz yaz dönemi hazırlık kampları, başarıyla tamamlandı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirdiğimiz kamplarla, sporcularımıza hem fiziksel hem de mental olarak sezon öncesi güç depolama fırsatı sunuldu.

ILCA ve 420 yelken kampı 18 sporcu ve 2 antrenörümüz yoğun bir antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü

Kulüpten yapılan açıklamada; “30 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz ILCA ve 420 yelken kampında, 18 sporcu ve 2 antrenörümüz yoğun bir antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdü. Sporcularımız, kamp süresince teknik becerilerini geliştirirken, deniz şartlarına uyum sağlamada da önemli ilerlemeler kaydetti. Kulübümüz, bu kamplarla genç sporcuların yeteneklerini geliştirmelerine ve gelecek sezon öncesinde güçlü bir hazırlık dönemi geçirmelerine olanak sağlarken, bu tür organizasyonlarla sporcularımızın ulusal ve uluslararası başarılarına katkıda bulunacaktır” iadelerine yer verildi.

Haberin nfotoğrafları için tıklayınız

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş