İl ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan Parti MYK'sının görevlendirmesi kapsamında, Denizli ve Uşak ziyaretlerinde bulundu.

1455
CHP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme kapsamında, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ile birlikte Denizli ve Uşak illerine ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretler kapsamında, CHP'li Güneşhan, Denizli ve Uşak il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi. Görüşmeler esnasında yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunularak, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Rapor hazırlanacak
CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Parti MYK'sının görevlendirmesiyle bir dizi ziyarette bulundu. Geride bıraktığımız haftalarda gerçekleştirilen Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van ziyaretlerinin ardından bu hafta da Denizli ve Uşak illerinde bulunan CHP'li Güneşhan, temaslarını sürdürmeye devam etti. Milletvekili Güneşhan ve Reşat Karagöz'ün örgütlerin durumlarına ilişkin yaptıkları gözlemleri sunmak adına, Parti MYK'sına detaylı bir rapor hazırlayacakları bilgisi alındı.

'Hız kesmeden devam'
Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'li Güneşhan, "Geçtiğimiz seçimlerde nasıl çalıştıysak, önümüzdeki yerel seçimlerde de hız kesmeden çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz." dedi. Güneşhan gittiği yerlerdeki il ve ilçe örgütlerinin seçim sürecindeki yoğun çalışmalarını ve göstermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkürlerini iletti.
(Nevin Yüksel)
Paylaş