havadurum

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale'de spor etkinliklerinin güvenliği için önlemler alındı.

441

Çanakkale'de her türlü spor etkinliğinde alınacak güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz Erdil, spor kulüpleri yöneticileri ile ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Çanakkale genelinde spor müsabakalarının sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Vatandaşların spor etkinliklerini huzurlu bir şekilde izleyebilmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirten Vali İlhami Aktaş, "İlimizde düzenlenen spor müsabakalarında tüm takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş