İl Sağlık Müdürü eczacılarla buluştu

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü'nde ilimizde görev yapan eczacılara ve Eczacılar Odası'na ziyaretlerde bulunarak, eczacıların hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

352

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op. Dr. Gökhan Baştürk, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü kapsamında anlamlı ziyaretlerde bulundu. Baştürk, öncelikle ilimizde görev yapan eczacılara ve Eczacılar Odası'na teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Dr. Baştürk, aynı gün merkezde nöbetçi olan eczaneleri de ziyaret ederek, sahadaki eczacılarla birebir görüşmeler yaptı. Eczacıların görüş ve önerilerini dinleyen Baştürk, sağlık hizmetlerine sundukları katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dr. Gökhan Baştürk, tüm eczacıların toplum sağlığı için gösterdikleri özverili çalışmaları takdir ederek, "Eczacılarımız sağlık sisteminin önemli bir parçasıdır. Verdikleri hizmetler için kendilerine minnettarız," dedi. Ziyaret sırasında eczacıların taleplerini dinleyen Baştürk, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi adına eczacılarla işbirliğinin süreceğini belirtti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş