İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta'dan Biga ziyareti

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Sigortacılık Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergiye katılarak, eğitim ortamlarını iyileştirmeye yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

266

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Sigortacılık Haftası kapsamında Biga'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Hayta, 30 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen "Sigorta ile Güvenli Yaşam" temalı ortaokullar arası resim yarışmasına katılan öğrenciler ile Biga Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu öğrencilerinin geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladıkları bayrak temalı çalışmaların sergilendiği Biga Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki sergi açılışına katıldı.

Sergi açılışına, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Bilen, oda başkanları, protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış programında, sergiye katılan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Sosyal ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı

Sergi sonrasında düzenlenen Biga Sivil Toplum Platformu 155. Dönem toplantısına katılan protokol üyeleri, eğitim ortamlarının iyileştirilmesini hedefleyen "Sosyal ve Bilimsel İş Birliği" protokolünü imzaladı. Protokol, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta ve Biga İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan Bilen tarafından imza altına alındı.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş