havadurum

İÇDAŞ Spor Kulübü yüzme takımları Çanakkale’de başarıya doymadı

TYF 7-8 Yaş UGP Ligi Atatürk’ü Anma ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakalarına katılan İÇDAŞ Spor Kulübü yüzme takımları, 4 sporcusuyla Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı ve bayrak yarışlarında 4 madalya elde etti.

1173

Çanakkale Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen TYF 7-8 Yaş UGP Ligi Atatürk’ü Anma ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’nda İÇDAŞ Spor Kulübü yüzme takımları büyük bir başarı gösterdi. Toplam 170 sporcunun katıldığı müsabakalarda, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden 79 sporcu yarıştı.

170 sporcu katıldı

Müsabakalara, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden 79, Elit Spor Kulübü’nden 8, Çanakkale Işık Gençlik Spor Kulübü’nden 7, Çanakkale Ay Yıldız Spor Kulübü’nden 6, Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’nden 4, Ferdi 9 ve Çanakkale Belediye Spor Kulübü’nden 57 sporcu olmak üzere toplam 170 sporcu katıldı.

İÇDAŞ sporcuları İstanbul yolunda

Türkiye Şampiyonası’na katılacak 4 sporcu Müsabakalarda, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden 4 sporcunun 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakalarında TYF’nin belirlemiş olduğu barajları geçerek 20-24 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na katılma hakkı elde ettiği belirtildi.

“Başarı elde eden sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz”

Bayrak yarışlarında 4 madalya 7-8 Yaş UGP Ligi müsabakalarında yapılan bayrak yarışlarında ise İÇDAŞ Spor Kulübü’nün yüzme takımları üç il 1’nciliği, bir il 2’nciliği kazandı. İÇDAŞ Spor Kulübü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “Müsabakalara katılan ve başarı elde eden sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.(Haber Merkezi)

Paylaş