İÇDAŞ Spor Kulübü Yüzme Sporcularının Yaz Kampı başarıyla tamamlandı

17-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında İÇDAŞ Karabiga Sporcu Evi’nde düzenlenen yaz kampında, genç yüzücüler hem denizde hem de karada antrenman yaparak fiziksel dayanıklılıklarını ve yüzme becerilerini geliştirdiler.

914

17-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında İÇDAŞ Karabiga Sporcu Evi, genç yüzücüler için yaz kampı programına ev sahipliği yaptı. 31 sporcu ve 3 antrenörün katılımıyla düzenlenen kamp, İÇDAŞ Spor Kulübü’nün 8-11 yaş arası yüzme sporcularını bir araya getirdi. Kamp süresince sporcular, hem denizde hem de karada antrenman yaparak fiziksel dayanıklılıklarını ve yüzme becerilerini geliştirirken, antrenman programının yanı sıra, sosyal aktivitelerle de keyifli vakit geçirdiler.

Kampın amacı genç yüzücülerin, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak

Ana odak noktası yüzme antrenmanları olan kampta Sporcular, antrenörleri eşliğinde her gün düzenli olarak deniz antrenmanlarına katıldılar. Bu antrenmanlarda yüzme tekniklerini geliştirirken, suya karşı dayanıklılıklarını da artırdılar. Kara antrenmanları ise sporcuların fiziksel güçlerini ve kondisyonlarını artırmak amacıyla gerçekleştirildi. Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda gerçekleştirilen sosyal aktiviteler genç yüzücülerin, birbirleriyle kaynaşmalarını ve yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlarken, kamp boyunca düzenlenen eğlenceli etkinlikler sayesinde motivasyonları yüksek tutuldu.

Kampım amacı fiziksel ve mental gelişmelerine kat sağlamak

Kampın bir diğer amacı sporcuların fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlamak, aynı zamanda spor disiplini ve takım ruhunu aşılamaktı. Sporcuların yoğun ilgi ve katılımı, kampın başarıyla tamamlandığını gösterdi. Antrenörler, kamp boyunca sporcuların gösterdiği çabadan ve elde ettikleri ilerlemelerden oldukça memnun kaldılar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş