havadurum

İÇDAŞ Spor Kulübü U14 Kızlar Anadolu Şampiyonasına Yükseldi

İÇDAŞ Spor Kulübü, 1. Bölge Beyaz Grup Müsabakalarını yenilgisiz tamamlayarak, Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. 

1219

İÇDAŞ Spor Kulübü U14 Kızlar Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2023-2024 yılı faaliyet programında yer alan 1’inci Bölge Beyaz Grup Müsabakalarını namağlup tamamlayarak, Anadolu Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Kırklareli’de düzenlenen müsabakalarda, İÇDAŞ Spor Kulübü, Babaeski Spor Kulübü, İzmit Zirve Spor Kulübü ve Beşiktaş JK ile mücadele etti.

Yenilgisiz mücadele

İÇDAŞ Spor Kulübü, ilk maçında Babaeski Spor Kulübünü 80-24 gibi farklı bir skor ile yendi. İkinci maçında ise İzmit Zirve Spor Kulübünü 50-37 mağlup etti. Grup birincisinin belirleneceği son maçta, İstanbul temsilcisi Beşiktaş JK ile karşılaşan genç sporcular, ilk periyotta 20-5 öne geçerek rakibine üstünlüğünü gösterdi. İkinci periyodda da farkı koruyan İÇDAŞ Spor Kulübü U14 takımı, devreyi 35-19 önde bitirdi. Üçüncü ve son periyodda da rakibine şans tanımayan takımımız, maçı 58-43 kazanarak, grup birincisi oldu.

İÇDAŞ Spor Kulübü U14 Kızlar Basketbol Takımı, böylece Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazanan tek takım oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş