İÇDAŞ Spor Kulübü, Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışları’nda önemli başarılar elde etti

İÇDAŞ Spor Kulübü, 37. Çanakkale Boğazı Wilusa Yüzme Yarışları'nda üstün başarılar gösterdi. 26 ülkeden 1269 sporcunun katıldığı yarışta, kulüp sporcuları 3 madalya ve Genel Klasman 4.’lüğü ile dikkat çekti. Güney Berk Kaya, altın madalya kazanarak genel klasmanda 4. sırada yer aldı.

464

İÇDAŞ Spor Kulübü, 37. Çanakkale Boğazı Wilusa Yüzme Yarışları'nda büyük bir başarıya imza attı. 30 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen ve 26 ülkeden 1269 sporcunun katıldığı bu prestijli etkinlikte, İÇDAŞ Spor Kulübü'nün genç yüzücüleri zorlu Çanakkale Boğazı sularında müthiş performans sergiledi. Kulüp, 3 madalya ve Genel Klasman 4.’lüğü ile önemli bir başarı elde ederek, spor dünyasında adından söz ettirdi.

Güney Berk Kaya’nın altın madalyası ve genel klasmanda 4. sıradaki performansı ile yüzleri güldürürken, kulübün başarılı sporcuları Deniz Emre Gürleyen ve Zeynep Erol da kendi yaş kategorilerinde dikkate değer dereceler elde etti. Deniz Emre Gürleyen, 19-24 yaş grubunda 5. sırayı alırken, Zeynep Erol ise 14-18 yaş grubunda 14. sırada yer aldı. İÇDAŞ Spor Kulübü, bu büyük organizasyondaki üstün performansı ve elde edilen başarılarla spora olan katkısını bir kez daha kanıtladı.

İÇDAŞ Spor Kulübü Çanakkale Boğazı’nda büyük başarıya imza attı

İÇDAŞ Spor Kulübü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu yıl 37.’ncisi gerçekleştirilen Çanakkale Boğazı Wilusa Yüzme Yarışları 30 Ağustos 2024 tarihinde 26 ülkeden 1269 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışa katılan sporcular, Çanakkale Boğazı'nın zorlu sularında kıyasıya mücadele etti.Uluslararası sporcuların yer aldığı yarışta İÇDAŞ Spor Kulübü, 3 sporcusu ve 1 antrenörüyle temsil edildi. Genç yüzücülerimiz, bu zorlu mücadelede gösterdikleri üstün performanslarla dikkat çekti.

Bu büyük organizasyonda yer alarak kulübümüz için bir onur kaynağı olan sporcularımız Çeşitli yaş kategorilerinde önemli dereceler elde ettiler. 3 katılım madalyası, 1 altın madalya ve Genel Klasman 4.’lüğü gibi önemli başarılara imza atan sporcularımız kulübümüzü bir kez daha en iyi şekilde temsil ettiler.

Sporcularımızın isimleri ve dereceleri aşağıdaki gibidir

Başarılı sporcumuz Güney Berk Kaya (14 Yaş), 14-18 Yaş Grubu'nda 00:47:12.28 derecesiyle 1’nci olarak altın madalyanın sahibi olurken, 1269 kişinin yer aldığı genel klasmanda da 4’ncü olarak yarışı tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

  • Deniz Emre Gürleyen (24 Yaş), 19-24 Yaş Grubu'nda 01:03:16.38 derecesiyle 5. sırayı alarak başarılı bir performans sergiledi.
  • Zeynep Erol (14 Yaş), 14-18 Yaş Grubu'nda 01:23:42.16 derecesiyle yarışmayı 14. sırada tamamladı.

Sporcularımızı, antrenörümüzü ve velilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş