"Huzurlu bir kent için herkese görev düşüyor"

Çanakkale OLAY Gazetesi sahibi Mehmet Özkurnaz ve Çanakkale Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Güngör Yıldız, Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı'yı ziyaret etti.

1624
Çanakkale OLAY Gazetesi sahibi Mehmet Özkurnaz ve Çanakkale Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Güngör Yıldız, Çanakkale İl Emniyet Müdürü olarak atanan Selim Arıcı'yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını temenni ettiler.

Emniyet Müdürü Arıcı, gazetecilik mesleğinden övgüyle söz etti

Çanakkale OLAY Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Özkurnaz ve Çanakkale Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Güngör Yıldız tarafından, Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı'nın makamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Çanakkale gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunularak, fikir alışverişi yapıldı. Basın mensuplarına ve gazetecilik mesleğine olan saygısından söz eden Selim Arıcı, Çanakkale'de bulunduğu süreç içerisinde basın mensupları ile yakın bir ilişki içerisinde olacaklarını, birbirlerine karşı yapıcı bir iletişimde bulunmaları gerektiğini dile getirdi.

Özkurnaz, "Huzurlu bir kent için işbirliği önemli"

Gazetemiz sahibi Mehmet Özkurnaz ise görüşmeler esnasında Emniyet Müdürü Arıcı'ya Çanakkale ve ülke menfaatleri için birlik içerisinde olmalarını vurgulayarak, kentin daha güvenilir, yaşanılabilir bir hal alması için işbirliği içerisinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi. Öte yandan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Arıcı'nın misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaretlerin sona ermesinin ardından hatıra fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.
(Dilan Kaynak)
Paylaş