Hünerlerini sergileyen yarışmacılar ödüllerine kavuştu

Bayramiç İDA Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde, büyük heyecan yaşandı. Festivale katılan yarışmacılar, yeteneklerini sergileyerek ödüllerine kavuştu.

3089

Bayramiç İDA Kültür Sanat Festivali'nde düzenlenen Zeytinyağlı Sarma Yarışması ve tavla turnuvası, büyük heyecan ve rekabet içinde geçti. Yarışmalarda dereceye girenler ödüllerine kavuşurken, Bayramiç Belediyesi katılımcılara teşekkür ederek, festivale katkı sağlayan herkesi tebrik etti.

Yaprak Sarma Yarışmasında hünerlerini sergilediler

Festivalin en dikkat çekici etkinliklerinden biri olan Zeytinyağlı Sarma Yarışması’nda, 21 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Yarışmada birinciliği Reyhan Küçükçakıroğlu elde ederken, ikincilik Serpil Aşkın’ın, üçüncülük ise Melda Bora’nın oldu. Kazananlara ödüllerini Bayramiç Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Gülçin Atılgan ve Başkan Yardımcısı Doğan Tuna takdim etti.

Tavla Turnuvası'nda kıran kırana mücadele

Ayrıca, festivalin bir diğer önemli etkinliği olan tavla turnuvası da büyük bir ilgi gördü. Turnuvada, birinciliği Yalçın Kirman kazanırken, Bahattin Tuncer ikinci, Mehmet Kayman ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini İl Genel Meclis Üyesi Sadık Göğüsgeren ile belediye meclis üyeleri Ali Kula ve Çağlar Uygun takdim etti.

Bayramiç Belediyesi, festivale emek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, "Bu güzel organizasyonun bir parçası olan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

YARIŞMALARIN FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş