Hayta göreve resmen başladı

Geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olan Mine Hayta, görevi Ferhat Yılmaz'dan teslim aldı.

633

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Ferhat Yılmaz, İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Mine Hayta'ya müdürlük makamında yapılan devir teslim töreni ile görevi devretti.

Görev yaptığı süre içerisinde Çanakkale'yi eğitim camiası ile iş birliği içinde daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Ferhat Yılmaz, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Mine Hayta'ya yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu. Bakanlığımız tarafından Edirne İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Ferhat Yılmaz, müdürlüğe bağlı tüm birimleri ziyaret ederek birim amirleri ve personel ile vedalaştı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta da törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yılmaz'a teşekkür etti.

Hayta'dan göreve başlama mesajı

Hayta, ayrıca bir göreve başlama mesajı yayımladı. Hayta'nın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler,

Destanlar şehri Çanakkale'de İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu önemli görevi bana layık gören Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ediyorum.

Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en önemli unsurdur. Bizler, eğitimde başarıyı yakalamak için var gücümüzle çalışacak, öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin destekleriyle bu yolda büyük adımlar atacağımıza inanıyorum.

İimizdeki eğitim kalitesini artırmak, okullarımızın fiziki ve teknolojik altyapılarını güçlendirmek ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışarak öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkıda bulunacak ve yepyeni projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.

Her karış toprağında şanlı tarihimizin izlerini taşıyan şehitler diyarı Çanakkale'de eğitim adına yapacağımız her çalışmanın başarılarla dolu olmasını ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum."

(HABER MERKEZİ)
Paylaş