havadurum

Hayko Cepkin’in Eşi Aslı Kula Kimdir? Aslı Kula Öldü Mü?

Hayko Cepkin’in hayat arkadaşı Aslı Kula, medyanın ve magazin dünyasının dikkatini çeken bir isimdir. Peki, Aslı Kula kimdir? Aslı Kula öldü mü? İşte detaylar...

5836

Aslı Kula, Hayko Cepkin ile uzun yıllar süren birlikteliğinin ardından evlilik yolunda ilerlemiş, farklı tarzı ve yaşam tarzıyla dikkat çekmiştir.

Aslı Kula Kimdir?

Anadolu Üniversitesi mezunu olan Aslı Kula, İzmir’de yaşamaktadır ve bir aikido okulunda çalışmaktadır. Hayvanlara ve doğaya olan ilgisiyle tanınan Kula, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni toplamaktadır.

Aslı Kula ve Hayko Cepkin’in İlişkisi

Hayko Cepkin ve Aslı Kula, 15 yıl süren bir ilişkinin ardından evlenmişlerdir. Bu süre zarfında birbirlerine olan bağlılıkları ve birlikte geçirdikleri zaman, hayranları tarafından takdir edilmiştir.

Aslı Kula’nın Kaza Geçirdiği İddiaları Doğru Mu?

Aslı Kula’nın bir kaza geçirdiği yönünde çıkan haberler, internet üzerinde dolaşmaktadır. Ancak bu iddiaların doğruluğu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Aslı Kula’nın Vefat Ettiği Haberleri Doğru Mu?

Son zamanlarda Aslı Kula’nın vefat ettiği yönünde haberler yayılmıştır. Fakat bu haberlerin gerçek olmadığı ve asılsız olduğu anlaşılmıştır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş