havadurum

Hayır cemiyeti ve açılış bir arada

Çan’a bağlı Terzialan Beldesi Süle Mahallesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hayır Cemiyeti, bu yıl da coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, yapımı tamamlanan Sosyal Yaşam Merkezi ve Muhtarlık Hizmet Binası'nın açılışı da yapıldı.

622

Çan ilçesine bağlı Terzialan Beldesi Süle Mahallesi'nde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hayır Cemiyeti ve yeni Sosyal Yaşam Merkezi ile Muhtarlık Hizmet Binası'nın açılışı geniş katılımla gerçekleştirildi. Süle Mahallesi'nde düzenlenen açılış programına; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali İlhami Aktaş ve Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve mahalle sakinleri tarafından karşılandıktan sonra, hayır cemiyetine katılan vatandaşlarla sohbet ettiler. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlit-i Şerif okunmasının ardından sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının açılış programına geçildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreninde, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen ve Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Kahot Halk Oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Gösterinin ardından, yeni hizmet binası Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkaslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve protokol üyeleri tarafından dualar ve "Hayırlı Olsun" temennileriyle açıldı. Vali İlhami Aktaş ve Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının Terzialan Beldesi ve Süle Mahallesi için hayırlı olmasını dileyerek, geleneksel hayır cemiyetinin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş