Hamidiye Tabyaları, eğitim etkinliklerine ev sahipliği yaptı

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyaları, "Her zaman her yerde herkes için eğitim" çağrısıyla gerçekleştirilen etkinliklere ev sahipliği yaptı.

881

Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön planda tutarak, örgün eğitim dışında kalan öğrenme etkinliklerine katılım kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için haziran ayının ilk haftası, Tükiye’de "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanıyor. Türkiye çapında 997 Halk Eğitimi Merkezi ve 29 Olgunlaşma Enstitüsü ile tüm okullarda kutlanacak olan bu haftanın üçüncüsü gerçekleşti.

Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyalarında "Her zaman her yerde herkes için eğitim" çağrısıyla gerçekleştirilen etkinliklerin açılışı Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ferhat Yılmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Beşikten mezara eğitim…

Beşikten mezara kadar eğitim öğretim ilkesini kendine hedef edinmiş Hayat Boyu Öğrenme Kurumları 2024 yılı başından itibaren yaklaşık 2000 adet kurs açmış, 30 bin kursiyerin hayatına farklı açılardan dokundu. Çanakkale Anadolu Hamidiye Tabyalarında 31 Mayıs -2 Haziran 2024 tarihleri arasında devam edecek etkinliklerde sergi alanında, her biri el emeği göz nuru ile hazırlanan çalışmalar ve eserler halkımızın beğenisine sunuluyor.

“Eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şenliğin gerçekleşmesinde başta Çanakkale Valiliği olmak üzere Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığımıza, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerimizin yöneticilerine ‘Her zaman her yerde herkes için eğitim’ çağrısıyla bizlerle iş birliği içinde olan bütün kurum ve kuruluşlara, eğitim öğretim aşkıyla her koşulda öğretmenlik yapan eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Eğitim ve öğretimin kıymetini bilen kendini millî değerlerimiz ışığında öğrenmeye ve üretime adamış tüm kursiyerlerimize gönülden teşekkür ediyoruz” denildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş