havadurum

Hakem Arda Kardeşler’in kararı büyük tepki topladı! Bahtiyar Zaynutdinov’un gözü morardı, kaşı açıldı!

Beşiktaş’ın Başakşehir ile oynadığı maçta Bahtiyar Zaynutdinov’un gözü morardı, kaşı açıldı! Hakem Arda Kardeşler’in bu pozisyonda kart göstermemesi siyah-beyazlı taraftarları çılgına çevirdi. İşte olayın detayları…

3437

Bahtiyar Zaynutdinov’un gözü morardı, kaşı açıldı! Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, evinde Başakşehir’i konuk etti. Rıza Çalımbay’ın ilk maçına çıkan siyah-beyazlılar, zorlu rakibini 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Ancak maçın 37. dakikasında yaşanan bir pozisyon, Beşiktaşlıların büyük tepkisine neden oldu.

Beşiktaş’ın Kazak yıldızı Bahtiyar Zaynutdinov, Başakşehirli Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadelede yüzüne aldığı dirsek darbesiyle yerde kaldı. Gözü neredeyse tamamen kapanan ve kaşı açılan Zaynutdinov, oyuna devam edemedi ve yerini Rachid Ghezzal’a bıraktı.

Hakem Arda Kardeşler’in kararı ise sosyal medyada tepki çekti!

Yaşanan pozisyonda Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet, hakem Arda Kardeşler’den Opoku’ya kart göstermesini bekledi. Ancak hakem, pozisyonu faul olarak değerlendirdi ve Opoku’ya kartını çıkarmadı. Opoku, daha önce sarı kart görmüştü ve ikinci sarı kartı alsa oyun dışı kalacaktı.

Hakem Arda Kardeşler’in bu kararı, sosyal medyada büyük tepki topladı. Beşiktaşlı taraftarlar, hakemin adaletsiz davrandığını, Opoku’nun kasti olarak Zaynutdinov’u sakatladığını ve bunun cezasız kalmaması gerektiğini dile getirdi. Bazı taraftarlar, hakemin VAR odasına çağrılması gerektiğini, bazıları ise hakemin görevden alınması gerektiğini savundu.

Bahtiyar Zaynutdinov’un durumu nasıl?

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Bahtiyar Zaynutdinov’un durumu ise merak ediliyor. Aldığı darbe sonucu sağ gözünde kısa süreli görme kaybı yaşadığı ve yapılan tetkiklerin ardından tedavisine başlandığı öğrenildi. Zaynutdinov’un, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaş Kulübü, Zaynutdinov’un sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.(Haber Merkezi)

Paylaş