Haftanın ilk günü sizi neler bekliyor? 22 Temmuz 2024 burç yorumları!

Yeni bir haftayla birlikte yeni umutlar ve kaoslar birlikte geliyor... İşte 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü için burç yorumları! Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın...

2016

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş hayatında daha önce başlattığınız projeler başarılı bir şekilde. Çevrenizden de verdiğiniz emek ve yenilikçi fikirleriniz dolayısıyla oldukça takdir göreceksiniz.. Şans bu hafta yüzünüze gülecek.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı meseleler ile ilgili olarak pek çok evrakla boğuşabilirsiniz. İmzalamadan önce muhakkak bir kere daha kontrol edin. Eğitim konusunda da yeni fırsat kapıları açılıyor bugün.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Üç-beş satır astroloji okuyan herkes bilir ki kararsızlığı ile nam salmış olan İkizler burcunun bir başka özelliği de hiç beklenmedik anlarda ani atak yapar gibi karar verebilmesidir. Bugün de yine ters köşe alacağınız kararlar ile çevrenizdekileri şaşırtacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bırakın arkanızdan konuşan arkanızda kalsın, onu gününüzün tamamında gündeminizde tutmaya gerek yok. Siz zaten yapmanız gerekeni yapıyorsunuz, bir de bu türden konuşmaları kendinize yük yapmayın.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Ay sonu yaklaştı, Aslan burcunun para konularındaki darlanma zamanı da geldi çattı. Şu önümüzdeki dönemde elinizi biraz sıkı tutmazsanız, sizi zorlu bir kışın beklediğini biliyorsunuz. Bir de son zamanlarda hiç olmadık hastalıklar, kazalar sizi buluyor. Önümüzdeki hafta da bu konularda dikkatli olmakta fayda var.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Dün ile beraber gitti cancağızım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım demişler. Siz de öyle yapın. Gidenler, bitenler ile dolu bir ayı geride bırakmak üzeresiniz. Bilin ki gitmelerinin size ancak hayrı dokunur.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bu hafta size pek çok eğlenceli fırsat sunacak. Sonuna kadar faydalanın ama arada sorumluluklarınızı da göz ardı etmeyin. Özellikle yaratıcılık gerektiren konularda bugünden itibaren epey şansınız açık.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Temelleri geçtiğimiz dönemlerde atılmış işlerin sonuçlarını bu haftanın başlamasıyla birlikte yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Biraz şans ve çokça çalışmanın karşılığını elde etmek yüzünüzü güldürecek.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Hayatınızda yeni bir düzen inşa etmek isteyebilirsiniz. Sizin için iyi olanı yaparak bundan sonraki hayatınızı olumlu şekilde yönlendirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Ruhsal dengeyi bulacak, iş ve özel yaşam dengesini dikkatle kuracaksınız. İş hayatınızda ise planlı ve mantıklı hareket etmelisiniz. Bu sayede haftaya hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmek için ideal bir gün. Özellikle yorgunluktan ve stresten kaçınmalısınız. Kaygılarınızdan kurtularak hemen her anlamda iyileşmeye odaklanmasınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Aileniz ve eviniz ile ilgili konularda güzel gelişmelerin yanı sıra, bitirilmesi gereken işler dolayısıyla can sıkıcı olaylar da yaşanabilir. Siz yine de moralinizi bozmayın çünkü haftanın ilk günüyle birlikte çözümler de kapınıza gelecek.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş