havadurum

Güzel “Çanakkale’mizin profesyonel liglerde takımı olmalıdır”

Çanakkalespor, 2 Haziran tarihinde Karabiga Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-0 yenilgiyle ayrılan Çanakkalespor, Amatör Ligi A Grubu’nu 25 puanla 3’üncü sırada tamamlayarak play off maçlarına katılmaya hak kazandı.

3407

Çanakkalespor, 2 Haziran tarihinde Karabiga Belediyespor ile karşılaşmasından 3-0 yenilgiyle ayrıldı. Aldığı yenilgiye rağmen Çanakkalespor, Amatör Ligi A Grubu’nu 25 puanla 3’üncü sırada tamamlayarak play off kalmaya hak kazandı.

“Karabiga Belediyespor’u kutluyoruz”

Maçın ardından Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, Karabiga Belediyespor’u başarısından dolayı kutlayarak “Uzun süre sonra aldığımız bu mağlubiyet bizleri kendine getirmiş, play off mücadelesinin ilk müsabakasına daha iyi odaklanmamıza vesile olmuştur. Eğer 3 puan alamasaydı küme düşecek olacak olan Karabiga Belediyespor'u oynadığı oyundan dolayı kutluyor, seneye Çanakkale 1. Amatör Ligi’nde başarılar diliyoruz. Takımımız ligin ilk 4 haftası 1 puan almasına ve yaşadığı tüm aksiliklere rağmen adından ve tarihinden aldığı güçle ligi 3. tamamlayıp play off turuna kalmıştır. Perşembe günü oynayacağımız Arslancaspor maçını kazanarak Cumartesi günü son rakibimizi de yenip bir üst lige çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.

“Tüm kardeş takımlarımızın gelişimi için mücadele vereceğiz”

Çanakkale’nin profesyonel liglerde takımı olması gerektiğini söyleyen Güzel “Her zaman söylediğimiz gibi Çanakkale’mizin profesyonel liglerde takımı olmalıdır, çatı kulüp olarak tarihinden aldığı güçle bu takım da Çanakkalespor olacaktır. Önce Çanakkalespor’u üst liglere taşıyacak sonra da tüm kardeş takımlarımızın gelişimi için mücadele vereceğiz” sözlerini kullandı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş