Gürel; "Sahil çöp kovaları sadece sahilde oluşan atıklar için kullanılmalı"

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Gürel, sahil alanlarındaki çöp kovalarının sadece sahilde oluşan atıklar için kullanılmasını ve ev çöplerinin belediye çöp konteynerlerine bırakılmasını istedi.

2028

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Gürel, sahil alanlarındaki çöp kovalarının sadece sahilde oluşan atıklar için kullanılmasını vurgulayan bir açıklamada bulundu. Gürel, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, vatandaşlardan ev çöplerini sahil alanlarına atmamalarını ve evlere en yakın belediye çöp konteynerlerine bırakmalarını istedi.

Başkan Gürel’den temizlik çağrısı

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Gürel belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti. Gürel; “Değerli vatandaşlarımız, sahillerimizin temiz ve düzenli kalabilmesi için iş birliğinize ihtiyacımız var. Sahil alanlarındaki çöp kovaları, sadece sahilde oluşan atıklar için kullanılmalıdır. Bu nedenle, sahile ev çöpü atmayınız. Evlerden getirilen çöpler, sahil alanlarındaki çöp kovalarının hızla dolmasına ve çevre kirliliğine yol açmaktadır. Bu durum, sahil temizleme ekiplerimizin işini zorlaştırmakta ve sahilde keyifli vakit geçirme deneyiminizi olumsuz etkilemektedir. Lütfen ev çöplerinizi evinize en yakın belediye çöp konteynerlerine atınız. Bu konuda göstereceğiniz duyarlılık ve iş birliği için teşekkür ederiz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş