Güldoğan’dan Çan ve Yenice’de incelemeler

Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, teknik heyeti ile birlikte Çan ve Yenice’de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

676

Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan, teknik heyetiyle birlikte Çan ve Yenice’de önemli incelemelerde bulundu. Güldoğan, taşkın kontrol projelerinin ilerleyişini değerlendirmek ve bölgedeki su yönetimi çalışmalarını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, bölge halkının can ve mal güvenliğini artırmayı hedefleyen projelere dikkat çekti.

Çan Kocabaş Çayı ve Yenice taşkın kontrol çalışmaları incelendi

İlk olarak “Çan Kocabaş Çayı 2. Kısım Taşkın Kontrol İnşaatı” projesini ziyaret eden Güldoğan, firma yetkililerinden bilgi aldı. Bu proje ile Çan ilçesinin taşkın zararlarının önlenmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor. Daha sonra, Yenice’deki “Torhasan Köyü Turpluk ve Döşeme Dereleri Taşkın Kontrol İnşaatı” işini inceleyen Güldoğan, yine proje hakkında bilgi aldı.

Güldoğan ve heyeti, ziyaretlerinin sonunda Çan Sulama Birliği Başkanı Gökhan Uz ile bir araya geldi. Görüşmede, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Haberin fotoğrafları için tıklayın

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş