havadurum

Görevi başında olan personelin bayramını kutladılar

Vali İlhami Aktaş, vatandaşın güvenliği için uygulama noktalarında 24 saat görevde olan personeli bayramda ziyaret etti.

562

Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramında nedeniyle vatandaşlarımızın güvenliğini ve huzurunu sağlamak amacıyla Opel ve Tekzen Polis Uygulama Noktalarında 24 saat görevinin başında olan emniyet personeli ziyaret etti.

Polis Uygulama Noktalarında görev yapan polislerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, personelin Kurban Bayramını tebrik edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çanakkale’de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Emniyet, Jandarma ve Sahil güvenlik personelinin 24 saat görevinin başında fedakârca ve sabırla görev yaptığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Vali İlhami Aktaş’ın Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran eşlik etti.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş