havadurum

Görev başındaki personelle bayramlaşıldı

Çanakkale Vali Vekili Abdül Kadir Duran ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı münasebetiyle görevi başındaki personeli ziyaret etti.

543

Çanakkale Vali Vekili Abdül Kadir Duran, Kepez Polis Merkezi Amirliği, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü, İl Merkez Jandarma Komutanlığı, Anafartalar Polis Merkezi Amirliği, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığına bağlı sahil güvenlik botu ve Çanakkale Havalimanı ile DHMİ Kurtarma ve Yangın İstasyonunu ayrı ayrı ziyaret ederek, bayram mesaisi yapan personelle bir araya geldi.

Görevli personeller ile bir süre görüşerek sohbet eden Duran, bayram mesaisi yapan personellerin Kurban Bayramlarını tebrik ederek çalışanlara görevlerinde kolaylıklar diledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ziyaretlerinde tedavi gören vatandaşlarla da bir süre görüşen ve bayramlarını kutlayan Vali Vekili Abdül Kadir Duran, tedavi gören vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulundu.

Çanakkale Vali Vekili Abdül Kadir Duran'ın Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı V. SG. Yzb. Derya Kara Eldemir eşlik etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş