havadurum

Google Bard’ın yerini Gemini aldı: İşte yeni yapay zeka sohbet aracının Türkiye fiyatı ve özellikleri

Google’ın yapay zeka sohbet aracı Bard, Gemini adını aldı. Gemini Advanced, Google One Al Premium planıyla Türkiye’de de kullanıma sunuldu. İşte yeni yapay zeka sohbet aracının fiyatı ve özellikleri.

2254

Google, yapay zeka odaklı sohbet aracı Bard’ı Gemini olarak yeniledi. Gemini, Google’ın yeni ve gelişmiş yapay zeka modeli Ultra’yı da içeriyor. Gemini Advanced, Google One Al Premium planının bir parçası olarak Türkiye’de de kullanıma sunuldu. İşte Gemini’nin fiyatı, özellikleri ve nasıl kullanılacağına dair tüm detaylar.

Gemini nedir?

Gemini, Google’ın yapay zeka odaklı sohbet aracıdır. Bard’ın devamı niteliğinde olan Gemini, kullanıcıların akıl yürütme, talimatları takip etme, kodlama ve yaratıcı işbirliği gibi konularda yardımcı olur. Örneğin, Gemini, kullanıcının öğrenme tarzına göre kişiselleştirilmiş bir öğretmen veya bir içerik stratejisi planlayıcısı gibi davranabilir.

Gemini Advanced nedir?

Gemini Advanced, Gemini’nin en gelişmiş sürümüdür. Gemini Advanced, Google’ın yeni yapay zeka modeli Ultra’yı da içerir. Ultra, Gemini’nin yeteneklerini daha da artırır ve daha zorlu sorulara ve görevlere cevap verebilir.

Gemini’nin Türkiye fiyatı ve avantajları nelerdir?

Gemini’nin temel sürümü ücretsiz olarak kullanılmaya devam edecek. Ancak Gemini Advanced ile Ultra’ya erişmek için Google One Al Premium planına katılmak gerekiyor. Google One Al Premium planı, Türkçe ve Türkiye desteğine sahip olan Gemini Advanced’in yanı sıra 2 TB depolama alanı ve diğer One Premium avantajlarını da sunuyor. Google One Al Premium planı, ilk 2 ay ücretsiz olarak denenebilecek. Sonraki aylar için ise fiyat 719 TL.

Gemini nasıl kullanılır?

Gemini, Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir. Android kullanıcıları, Google Play Store’dan Gemini uygulamasını indirebilir. iOS kullanıcıları ise Google uygulaması üzerinden Gemini’ye erişebilir. Ayrıca Gemini, yakında Gmail, Dokümanlar ve daha fazla Google ürününde de kullanılabilecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş