havadurum

Gönül Dağı’nda Veysel’in akıbeti belli oldu! Semih Ertürk diziden ayrıldı mı? Gönül Dağı 106. bölümde neler oldu?

Gönül Dağı dizisinin 106. bölümü 23 Eylül Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde, roket parçasının patlaması sonucu ağır yaralanan Veysel’in ölüp ölmediği merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı’nda Veysel öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı? İşte Gönül Dağı 106. bölüm özeti ve 107. bölüm fragmanı.

1228

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 106. bölümü 23 Eylül Cumartesi akşamı izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde, uzaydan düşen roket parçasının patlamasıyla ağır yaralanan Veysel’in (Semih Ertürk) ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Peki, Gönül Dağı’nda Veysel öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı? İşte Gönül Dağı 106. bölüm özeti ve 107. bölüm fragmanı.

Gönül Dağı’nda Veysel öldü mü?

Gönül Dağı dizisinin 105. bölümünde, uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Veysel’in (Semih Ertürk) hayati tehlikesi devam ediyordu. Dizinin 106. bölümünde ise doktorun Veysel için söylediği “Ben kabullenmek istemedim, inanmak da istemedim. Omur iliğindeki hasar düşündüğümüzden daha da kötü. Ama kabullenmek zorundayız” sözleri izleyicileri şoke etti. Gönül Dağı’nda Veysel karakterinin ölüp ölmediği net olarak belli olmadı ancak doktorun sözleri ve Cemile’nin (Gizem Güneş) ağlayışı, Veysel’in yaşama şansının çok az olduğunu gösterdi.

Semih Ertürk diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Veysel’i canlandıran Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmadığı ise henüz netleşmedi. Ertürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda dizinin yeni bölümünü duyurdu ancak karakterinin akıbetiyle ilgili bir ipucu vermedi. Ertürk’ün hayranları ise yorumlarda Veysel’in ölmemesini ve dizide kalmasını istediklerini dile getirdiler.

Gönül Dağı 106. bölüm özeti

Gönül Dağı’nın 106. bölümünde yaşananlar şöyle:

  • Taner (Berk Atan), Veysel’in yaralanmasından dolayı kendini suçlayarak bir karar alır. Taner’i kim durduracak?
  • Selma (Ecem Özkaya), annesinin ısrarıyla görücü usulü buluşmaya gitmeyi kabul eder. Selma’yı başka bir adamla kim görecektir?
  • Ciritçi (Cihat Süvarioğlu) kendisine emanet olan koyunlardan birinin eksik olduğunu fark eder. Ciritçi kayıp olan koyunu bulabilecek midir?

Gönül Dağı 107. bölüm fragmanı

Gönül Dağı’nın yeni bölüm fragmanında ise şu sahneler dikkat çekiyor:

  • Taner, roket atışını durdurmak için harekete geçer ancak başarılı olamaz.
  • Cemile, Veysel’in durumunu öğrenmek için hastaneye gider ancak doktordan kötü haber alır.
  • Selma, Taner’e karşı hissettiklerini itiraf eder ancak Taner onu reddeder.
  • Ramazan (Erdal Cindoruk), Asuman’ın (Ayça Varlıer) kendisinden gizli yaptığı bir şeyi öğrenir ve ona hesap sorar.

Gönül Dağı’nın yeni bölümü 30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT1’de!

Paylaş