havadurum

Gonca Vuslateri Evli Mi? Ünlü Oyuncunun Aşk Hayatıyla İlgili Şok Gerçekler!

Gonca Vuslateri, 2.5 aylık hamile olduğunu duyurdu. Peki, ünlü oyuncu evli mi, hamile kaldığı sevgilisi kim? İşte Gonca Vuslateri’nin aşk hayatıyla ilgili bilinmeyenler…

11934

Gonca Vuslateri, son olarak Her Şey Dahil filminde rol aldı. Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı. Bu haber, Gonca Vuslateri’nin hayranlarını sevince boğarken, merak da uyandırdı. Gonca Vuslateri evli mi, hamile kaldığı sevgilisi kimdir? İşte, Gonca Vuslateri’nin aşk hayatıyla ilgili şok gerçekler…

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986’da Bursa’da doğdu. Aslen Sakarya, Hendek’lidir. Abhaz kökenlidir. Babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana’da lojmanda yaşadı. Babası 1994’te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa’ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998’de annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul’da yaşamaya başladı. İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. DOT Tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri’nin oyunculuğa ilk adım attığı proje 1998 yılında Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisi olmuştur. Gonca Vuslateri, birçok dizi ve filmde rol alarak adını duyurmuştur. 2016 yılında Manik Serçe adlı bir şiir kitabı yayımlamıştır. Gonca Vuslateri, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve başak burcudur. Sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapan Gonca Vuslateri, Instagram’da 3.8 milyon, Twitter’da 1.1 milyon takipçiye sahiptir.

Gonca Vuslateri Evli Mi?

Gonca Vuslateri, 2015 yılında ünlü ses mühendisi Edip Burak Erdoğan ile evlendi. Bu evlilik, 2018 yılında sona erdi. Gonca Vuslateri, boşandıktan sonra hiç evlenmedi. Ancak ünlü oyuncunun aşk hayatı boş durmadı. Gonca Vuslateri, 2019 yılında oyuncu Umut Kurt ile birlikte oldu. Bu ilişki, 2020 yılında bitti. Gonca Vuslateri, 2021 yılında ise oyuncu ve yönetmen Uğur Yücel ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki, kısa sürede sona erdi. Gonca Vuslateri, şu anda bekar olduğunu söylüyor.

Gonca Vuslateri Hamile Kaldığı Sevgilisi Kimdir?

Gonca Vuslateri, 16 Ekim 2023 tarihinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Ünlü oyuncu, 2.5 aylık hamile olduğunu ve bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu açıkladı. Gonca Vuslateri, hamile kaldığı sevgilisinin kim olduğunu ise söylemedi. Ancak bazı iddialara göre, Gonca Vuslateri’nin hamile kaldığı sevgilisi, oyuncu ve yönetmen Uğur Yücel’dir. Gonca Vuslateri ve Uğur Yücel, ayrıldıklarını açıklamalarına rağmen, gizli bir şekilde görüşmeye devam ettiler. Gonca Vuslateri, hamileliğini Uğur Yücel ile paylaştı ve onun desteğini aldı. Gonca Vuslateri, bebeğinin babasının kim olduğunu ilerleyen günlerde açıklayacağını söyledi.

Gonca Vuslateri, hamile olduğunu duyurarak herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu, evli olmadığını ve bebeğinin babasının kim olduğunu henüz açıklamadı. Gonca Vuslateri, hamileliği boyunca hayranlarını bilgilendirmeye devam edeceğini söyledi. Gonca Vuslateri’ye hamileliğinde sağlık ve mutluluk diliyoruz. (Şerife Turhanlı)

Paylaş