havadurum

Gökhan Tombak Cinayeti Çözülecek Mi? Müge Anlı’dan Şok İddialar!

Define mi, aşk mı? Gökhan Tombak cinayetinin gizemi, Müge Anlı’nın programında çarpıcı iddialarla aydınlanıyor.

857

Burdur’un Karaaliler köyünde evinin önünde tüfekle öldürülen Gökhan Tombak cinayeti, Müge Anlı’nın programında gündeme geldi. Cinayetin perde arkasında neler olduğu, katilin kim olduğu ve cinayetin sebebinin define mi yoksa aşk mı olduğu merak ediliyor. Müge Anlı, cinayetle ilgili şok iddiaları canlı yayında ortaya attı.

Gökhan Tombak Kimdir, Nasıl Öldürüldü?

Gökhan Tombak, Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler köyünde yaşayan, evli ve 2 çocuk babası bir vatandaştı. 1 Aralık 2023 Perşembe gecesi, evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Tombak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Tombak’ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopside, Tombak’ın vücudunda 3 kurşun yarası olduğu tespit edildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Cinayetin Sebebi Define Mi?

Gökhan Tombak’ın eşi Asuman Tombak, kocasının ölümüyle ilgili şüphelerini Müge Anlı’ya anlattı. Asuman Tombak, kocasının köyde define aradığını, bu yüzden bazı kişilerle husumet yaşadığını söyledi. Asuman Tombak, kocasının ölmeden önce bir lahit bulduğunu, bunun da cinayetin sebebi olabileceğini iddia etti. Asuman Tombak, cinayetle ilgili bilgisi olduğunu düşündüğü Mehmet Çelik ve köyün muhtarı Hasan Uçar’ı suçladı. Asuman Tombak, bu iki isimden şikayetçi oldu.

Cinayetin Sebebi Aşk Mı?

Müge Anlı’nın programına katılan Mehmet Çelik, köyde üfürükçü olarak bilindiğini, ancak kendisinin dini bilgisi olmadığını söyledi. Mehmet Çelik, Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili bir bilgisinin olmadığını, ancak cinayetin sebebinin aşk olabileceğini ileri sürdü. Mehmet Çelik, köyün muhtarı Hasan Uçar’ın eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Mehmet Çelik, bu ilişkinin Gökhan Tombak tarafından duyulduğunu, bu yüzden de muhtarın oğlu Ahmet Uçar’ın Tombak’ı öldürttüğünü öne sürdü. Mehmet Çelik, bu iddialarını kanıtlayacak belgeleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Cinayetin Çözümü İçin Müge Anlı Devrede

Müge Anlı, Gökhan Tombak cinayetini aydınlatmak için yoğun çaba harcıyor. Müge Anlı, cinayetle ilgili tüm iddiaları, delilleri ve tanıklıkları canlı yayında izleyicilerle paylaşıyor. Müge Anlı, cinayetin çözümü için jandarma ve savcılıkla da işbirliği yapıyor. Müge Anlı, cinayetin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için her türlü ihtimali değerlendiriyor. Müge Anlı, cinayetin çözülmesi için izleyicilerden de yardım istiyor. Müge Anlı, cinayetle ilgili bilgisi olanların kendisine ulaşmasını rica ediyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş