havadurum

Gökçeada ve Ayvacık uyuşturucu operasyonunda 8 gözaltı

Çanakkale'de jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra tarihi eser niteliğinde bir obje de ele geçirildi.

1023

Çanakkale'nin Gökçeada ve Ayvacık ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, tarihi eser niteliğinde bir obje ve para ele geçirildi.

Operasyonun detayları

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Gökçeada ile Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi Bahçedere köyü ve Gökçetepe Mahallesi'nde baskınlar gerçekleştirdi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 560 gram esrar, bir kök skunk, 2 hassas terazi, 2 esrar öğütme aparatı, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, iklimlendirme yöntemi ile yetiştirilmiş 12 kök kenevir bitkisi, bir iklimlendirme çadırı, çok sayıda iklimlendirme sistemi aparatları, 19 uyuşturucu hap, tarihi eser niteliğinde bir obje ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler

Operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler R.A, D.C.Y, M.G.C, M.Z.C, F.M.A, A.A.B, C.D. ve A.Ç'nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

(AA)

Paylaş